Pályázatok,
Üzleti tervek,
Támogatási kérelmek

Bemutatkozás

Az LTD projekt Kft. 2012 áprilisában alakult az egyik tulajdonos kezdeményezésére, aki már 1999-óta foglalkozik a cég fő profilját adó pályázatok, üzleti tervek, támogatási kérelmek elkészítésével, oktatások, rendezvények megszervezésével, lebonyolításával.

Célunk az volt, hogy az eddig egyéni vállalkozóként végzett tevékenységeket rendszerezettebb formában gazdasági társaságként folytatni tudjuk, Dunaföldvár és környéke vállalkozóit, önkormányzatait, civil szervezeteit magánszemélyeit segítsük forrásszerzési, rendezvényszervezési, adminisztrációs feladataik megvalósításában, megbízásaikat el tudjuk vállalni.

Bár cégünk csak 2012-ben alakult, szakmai tapasztalatunk igen sokrétű és hosszú időre tekint vissza. Több mint 10 évig dolgoztam a Paksi Kistérség önkormányzatait segítő kistérségi társulásnál és annak gazdasági társaságánál a Paks-Dunaföldvár Közhasznú Nonprofit Kft.-nél, mint ügyvezető. Ez alatt az idő alatt sikerült megszerezni minden olyan fontos tulajdonságot, kapcsolatot, ismeretet és kompetenciát, ami alkalmassá tesz minket a fentebb is említett munkák elvégzésére.

Ügyfeleink elsősorban a Dunaföldvárról és környékéről kerülnek ki: mikro-kis és közepes vállalkozások, önkormányzatok, civil szervezetek magánszemélyek.

Induló családi vállalkozásként az otthonunkat is adó családi házban alakítottuk ki irodánkat, mely Dunaföldvár központjában jól megközelíthető helyen a Belső-Kertek köze 34. szám alatt található.